Musthave sneakers winter 2020

De donkere dagen zijn inmiddels aangebroken en dat betekent dat de slippertjes plaats mogen maken voor winterschoenen. Naast een paar stoere veterboots, zou iedereen ook een sportief paar sneakers in haar kast moeten hebben. Net als andere fashion items zie je ook bij sneakers elk jaar weer een trend voorbij komen. Wat zijn de trends van deze winter? We bespreken het graag met je.

Zwarte sneakers

Ik elke schoenenkast van een vrouw hoort een paar zwarte sneakers. Zwarte sneakers kun je namelijk overal bij combineren en zijn echt onmisbaar voor dames die van casual houden. Zwart is altijd goed en zie je dan ook eigenlijk elk jaar wel terugkomen. Het voordeel van zwarte sneakers is dat ze niet snel vies kunnen worden. In elke schoenenwinkel vind je enorm veel zwarte sneakers. Van helemaal effen zwart, tot zwarte sneakers met een subtiele glitter streep. Ben je op zoek naar een sportieve zwarte sneaker? Bij La Strada sneakers vind je onwijs mooie zwarte sneakers die helemaal voldoen aan de laatste trends.

Sneakers met dikke zolen

Deze sneakers doen je denken aan de jaren ‘90, maar zijn dankzij de opkomst van de Balenciaga Triple S weer helemaal in; sneakers met dikke zolen. Ideaal voor vrouwen die niet zo lang zijn, maar ook niet op hakken kunnen lopen. Je bent namelijk toch een stukje groter. Sneakers met dikke zolen zijn er in allerlei uitvoeringen en tegenwoordig zie je steeds meer mode-influencers met dit soort sneakers lopen. Een tip willen we je wel graag meegeven; let erop dat de sneakers niet te zwaar worden door de dikke zool. Dat loopt zo lastig.

Minimalistische sneakers

Waar het bij de sneakers met dikke zool draait om hoe groter, hoe beter, is de tegenovergestelde trend juist de minimalistische sneaker. Juist doordat de sneaker niet veel toeters en bellen heeft, geef je jouw outfit een strakke en volwassen uitstraling. Steeds meer sneakermerken gaan dat snappen en hierdoor zie je steeds meer minimalistische sneakers terugkomen. Neem bijvoorbeeld de Stan Smith sneakers van Adidas, die niet teveel poespas heeft. Juist dat maakt deze sneakers zo populair.

Regenboog schoenen

Waar een hoop mensen gelukkig worden van de minimalistische sneaker zoals hiervoor besproken, kunnen anderen hun geluk niet op bij sneakers met felle kleuren. Deze trend in sneakerland zien we dan ook steeds vaker. Het zijn sneakers waarbij veel kleurcombinaties gebruikt worden wat de sneaker een echte eyecatcher maakt.

Wat is jouw favoriet?

Bovenstaande sneakers zijn de sneakers die we deze winter vaak zullen zien. We zijn benieuwd; wat is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk...