Maak oorbellen een onderdeel van je outfit

Je outfit of kledingsmaak is persoonlijk en kan verschillen per gelegenheid. Je hebt vast wel iets anders aan naar een feestje dan dat je zelf thuis draagt om op de bank te hangen. Dat heeft in het algemeen te maken met je uitstraling. Op een feestje wil je er uiteraard fris uitzien en op de bank hoeft dat niet perse als je alleen thuis bent om een avondje te Netflixen. Wanneer je er fris uit wilt zien voor een feestje of een belangrijke sollicitatiegesprek is het belangrijk om naar je outfit te kijken. Je wilt immers een positieve indruk maken. Daarom kan het een idee zijn om ook oorbellen te dragen. Maar wat doet een setje oorbellen? Waar is het goed voor?

Aanvullend

Een setje oorbellen is aanvullend op je outfit. Heb je een standaard outfit of een kledingstijl waar je juist niet mee wilt opvallen? Dan kun je overwegen om klassieke en elegante oorbellen te dragen. Dan zijn oorbellen aanvullend op je outfit en bedoeld om je outfit een boost te geven. Het voordeel van aanvullende oorbellen zijn dat je deze oorbellen in het algemeen goed kunt combineren met verschillende soorten stijlen en gelegenheden. Aanvullende oorbellen zijn ideaal voor bijvoorbeeld een dagje buiten de deur voor verschillende activiteiten of om een hapje buiten de deur te eten met een vriendin en een collega.

Extra shine

Mocht je echt willen opvallen met je oorbellen of gewoon de show willen stelen? Kijk dan eens naar zilveren of gouden oorbellen met een steentje. Met een steentje zorg je ervoor dat je oorbellen opvallen en heb je in ieder geval gespreksstof om het over te hebben tijdens een feestje. Extra shine tijdens een feestje kan nooit kwaad. Toch? Alleen is het misschien niet echt aan te raden om voor extra shine te gaan tijdens een sollicitatiegesprek. Dat kan wel eens in je nadeel werken.

Dit vind je misschien ook leuk...