Het prachtige kledingmerk Quapi voor meisjes

Als je op zoek bent naar prachtige meisjeskleding, dan is het merk Quapi echt een aanrader. Quapi heeft namelijk een heel mooi assortiment aan basics, maar ook fleurige kleding die mooi staat bij veel meisjes. Het leuke aan de kleding van Quapi is dat veel kledingstukken mooi bij elkaar passen. Op deze manier vind je zeker de juiste combinaties die een kind nodig heeft. Verder zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om het met andere merken te combineren. Wees vooral creatief met verschillende kledingstukken en merken zoals Quapi. Daarmee kun je de meest originele outfits samenstellen.

Hoe stel je een mooie outfit samen voor meisjes?

Start bij de basics, dat is altijd een belangrijk punt. Als je eenmaal goede basics hebt, dan kun je altijd meer mooie details toevoegen die wat kleur brengen aan een outfit. Daarnaast zijn accessoires ook altijd leuk. Er zijn veel meisjes die het ontzettend cool vinden om een bandana van Quapi om het hoofd te hebben of een mooi tasje mee te nemen als ze op pad gaan met papa of mama. Dit zijn hele leuke toevoegingen die een outfit helemaal af maken. Misschien is een leuk paar sokken van Quapi ook wel een mooi alternatief. 

Outfits voor winter en zomer

De winter én de zomer geven beide uitdagingen om een mooie outfit voor meisjes uit te zoeken. In de winter kan het namelijk zo koud worden dat het belangrijk is om genoeg laagjes over elkaar te hebben. Quapi heeft bijvoorbeeld ook hele mooie winterjassen die ontzettend leuk staan. Voor de zomer zijn er ook tal van mogelijkheden om er mooi uit te zien. Misschien met een mooi rokje en een felle top of juist een hippe, korte broek met een basic T-shirt. Ga vooral eens combineren en uitzoeken wat er allemaal te combineren valt voor de zomer. 

Laat de meisjes mee beslissen!

Meisjes hebben zelf natuurlijk ook wel een sterke mening over wat ze mooi vinden. Laat ze daarom ook zeker mee beslissen in wat ze aan willen doen. Natuurlijk kun je ze ook een beetje begeleiden in welke richting ze op kunnen denken. Je zou bijvoorbeeld een kleurenpallet kunnen samenstellen met je dochter. Op deze wijze kunnen jullie samen uitzoeken wat mooi zou passen. Je kunt hierbij kijken naar mooie pastelkleuren, of juist een basic kleur zoals zwart of grijs en daar een felle kleur mee combineren. 

Kleding voor alle kids

Het voordeel aan merken zoals Quapi, is dat ze zowel meisjes- als jongenskleding in het assortiment aanbieden. Je zou bijvoorbeeld ook kunnen kijken wat van de jongensafdeling leuk is om te combineren met meisjeskleding. Dit kan tot hele verrassende outfits leiden. Je kunt een flared broek van de meisjesafdeling combineren met een stoer shirt van de jongensafdeling. Op deze manier wordt het een ontzettend originele outfit en geeft het een bijzondere touch. Heb jij wel eens nagedacht over hoe je de kleding van je kind samenstelt? Misschien is het nu een leuk moment om nieuwe outfits uit te zoeken!

Meisjeskleding koop je natuurlijk bij Merkmeisjekleding.nl!

Dit vind je misschien ook leuk...