De mooiste modetrends voor de zomer van 2020

De afgelopen maanden is het al erg warm en de zomer staat dan nu toch echt voor de deur. Heb jij nog niet je volledige kast gevuld en ben je nog op zoek naar tips en tricks voor de tofste zomer outfit? Lees dan deze blog en doe veel inspiratie op voor de leukste items.

Street Formal is de nieuwe modetrend

In 2020 is terug te zien dat stijl geen grenzen kent. Een prachtig pak hoort net zo goed thuis in het straatbeeld als dat er sneakers worden gedragen op kantoor tegenwoordig. Ook zie je in het straatbeeld steeds meer een hoodie terugkomen onder een net pak. Een paar stijlvolle sneakers eronder en je bent klaar om te gaan. Er kan het beste gekozen worden voor neutrale kleuren als zwart of wit om de outfit wel stijlvol te houden.

Neon kleuren zijn helemaal terug

Veel grote merken hebben eind 2019 hun collecties laten zien op de catwalk. De felle neon kleuren waren dit jaar niet weg te denken van de catwalk. Naast de neonkleuren komt pastel ook helemaal op en is dit voor de meeste mannen misschien een iets voor de hand liggende keuze door de subtielere kleur. Neon is een uitdagende kleur en kan leuk zijn om te dragen. Boven een donkerblauwe short kan gerust een uitgesproken neon kleurig shirt gedragen worden. Ook op een zwarte jeans staat dit gaaf ongeacht de kleurkeuze.

Een alternatief voor de spijkerbroek

Voor de man die liever een ander soort broek heeft dan de standaard jeans is er dit jaar een alternatief. De pants is dit jaar helemaal hip en worden door veel mannen gedragen. Of dit nou een pantalon of meer een casual model. Het maakt allemaal niet uit. Door het dragen van een pants wordt de outfit net wat anders en zal jouw outfit zeker in de smaak vallen. De geruite broek is de mode trend voor aankomende zomer.

Dit vind je misschien ook leuk...